یک غذای گیاهی و مفید بدون گوشت

آشپزی گیاهی و بسیار خوشمزه با قارچ, فلفل دلمه ای, سس سویا, هویج, پیازچه و . . .

مواد مورد نیاز

 

  • پیازچه (اریب خردکرده) چهار ساقه
  • روغن سه قاشق سوپخوری
  • هویج (حلقه‌ای خرد کرده)  450 گرم
  • پرک فلفل قرمز یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • سس سویا دو قاشق سوپخوری
  • آب  60 میلی لیتر
  • براکلی (گلچه‌ای خرد کرده) 450 گرم
  • فلفل دلمه‌ای قرمز (خلالی خرد کرده)  یک عدد
  • قارچ ریز 300

روش تهیه

-در ظرف مناسب مایکروویو پیازچه و روغن را بریزید. آن گاه ظرف را درون مایکروویو قرار دهید و به مدت تقریبی سه دقیقه با قدرت 100% پیازچه را تفت دهید.

-حالا ظرف را از مایکروویو خارج کنید. هویج، پرک فلفل، سس سویا، آب، براکلی، فلفل دلمه ای و قارچ را بیفزائید و مخلوط کنید.

-اینک ظرف را دوباره درون مایکروویو با در بسته به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید و با قدرت صددرصد به مدت 10 الی 15 دقیقه سبزیجات را بپزید و گرم سرو کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *