نان پنیری خانگی با پیازچه + عکس نان پنیر و پیازچه مجلسی

نان, پیازچه, نان پنیر

نان پنیری خانگی با پیازچه + عکس نان پنیر و پیازچه

مواد لازم:

کره جهت چرب نمودن : مقداری
آرد بکینگ پودردار : 225 گرم
نمک : 1 قاشق چای خوری
پودر خردل : 1 قاشق چای خوری
پنیر کهنه , رنده شده : 100 گرم
پیاز کوهی یا دم پیازچه تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ , زده شده : 1 عدد
کره , آب شده : 2 قاشق غذاخوری
شیر : 150 میلی لیتر

طرز تهیه:

1. یک قالب کیک چهارگوش 23 سانتیمتری را با کمی کره چرب نمایید و روی آن کاغذ روغنی بیاندازید .

2. آرد, بکینگ پودر, نمک و پودر خردل را داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید .

3 قاشق غذاخوری پنیر رنده شده را نگه دارید و باقی آ« را به همراه پیازچه درون مخلوط آؤد بریزید .

4. تخم مرغ زده شده, کره آب شده و شیر را به سایر مواد خشک بیافزایید و کاملا مخلوط نمایید .

5. مخلوط به دست آمده را به قالب کیک منتقل نمایید و روی آن را با تیغه ی چاقو صاف نموده و باقی پنیر رنده شده را روی آن بریزید .

6. نان را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 30 دقیقه قرار دهید .

7. بگذارید نان کمی در قالب بماند تا سرد شود. سپس آن را از قالب روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد شود .

توصیه سرآشپز:

در این نان شما می توانید از گیاهان معطر دیگری مثل آویشن, رزماری و ریحان بازل نیز استفاده نمایید .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *