میگو سرخ کرده ساده | آموزش پخت میگو خوشمزه

روش پخت میگو با این روشی که ما آموزش می دهیم بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان ممکن سریعا تهیه می شود. این غذای خوشمزه کاملا سالم و سبک است و میتوانید به عنوان وعده غذایی کامل آن را میل کنید.

مواد مورد نیاز (برای ۳ تا ۴ نفر)

-۱ پیمانه آرد
-۱ قاشق غذاخوری ادویه کجون (ادویه تند)
-۲ قاشق چایخوری نمک
-۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
-۴۵۰ گرم میگو
-۱ عدد تخم مرغ
-۳ قاشق غذاخوری شیر
-۱ قاشق چایخوری ادویه تند

روش تهیه

-در کاسه ای متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از آن را درون کیسه زیپ‌دار بریزید.

-میگوهای بدون پوست و دم که تمیز شسته اید را بعد از خشک شدن، درون کیسه آرد بریزید.

-در کاسه ای جداگانه، تخم مرغ، شیر و ادویه را با همدیگر مخلوط کنید.

-بقیه آردها را داخل بشقابی گود بریزید.

-روغن را درون قابلمه ای متوسط داغ کنید.

-میگو ها را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون آرد بغلتانید. سپس آنها را درون روغن داغ بیندازید.

-بعد از طلایی شدن، میگوهای پفکی را از روغن بیرون بکشید.

نوش جان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *