غذا و سالاد خوشمزه با بادمجان

آشپزی با بادمجان

طرز تهیه

  • بادنجان (درشت): 2 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • گوجه فرنگی (درشت): یک عدد
  • گشنیز: یک پیمانه
  • سیر (ریز خردشده): 3 حبه
  • سیب زمینی (کوچک): یک عدد
  • روغن: برای سرخ کردن
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به میزان لازم

روش پخت

1-تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی کمی هم بزنید. بادنجان ها را به حلقه های نازک برش زده و در مخلوط تخم مرغ فرو کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید و بادنجان های حلقه حلقه شده را در آن سرخ نمایید تا برشته شوند.
2-سیب زمینی ها را نازک خلال کرده و سرخ کنید.
3-بادنجان ها را خرد کنید (آنها را بیش از اندازه نازک خرد نکنید زیرا جلوه خوبی به سالاد نمی دهند).
4-گوجه فرنگی ها را مانند بادنجان اما نازک تر خرد کنید.
5-گشنیز را ریز خرد کنید.
6-تمامی مواد را در ظرف مناسبی قرار داده و با هم مخلوط کنید (سیب زمینی را در آخر اضافه کنید). نمک و فلفل سیاه پودرشده بیافزایید و سرو نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *