غذا با بادمجان و پنیر پیتزا و گوشت چرخکرده

بادمجان تو هر غذایی باشه طعم لذیذ و خوشمزه ای رو به غذا میده، بادمجان محبوب خیلی از افراد هستش. پس آموزش این 3 نوع غذای مجلسی با بادمجان را دنبال کنید.

آموزش ته چین بادمجان :

مواد لازم :

برنج چهار لیوان
بادمجان متوسط چهار عدد
گوشت چرخکرده 400 گرم
پیاز دو عدد
ماست یک لیوان
زرده تخم مرغ چهار عدد
کره چهار قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
زعفران مقداری

طرز تهیه :

بادمجان ها را پوست بکنید و حلقه حلقه برش بزنید. روی بادمجان ها نمک بپاشید و پس از نیم ساعت استراحت آبکشی و خشک کنید ، سپس بادمجان ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. پس از اینکه گوشت سرخ شد رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید ، تفت دهید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس از روی حرارت بردارید

برنج را کمی قبل از پخت در مقداری اب ولرم خیس دهید. داخل قابلمه چند لیوان آب و کمی نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید؛ سپس برنج را اضافه کنید. پس از اینکه برنج جوشید و کمی نرم شد از روی حرارت بردارید و آبکشی کنید.

ماست ، زرده های تخم مرغ ، کره ذوب شده و مقداری زعفران دم شده را داخل کاسه ای بریزید و با قاشق بزنید تا یکدست شود سپس برنج را اضافه کنید و با قاشق آرام مخلوط کنید تا مواد ته چین به خوبی باهم ترکیب شوند.

ته قابلمه مقداری روغن بریزید. نصف برنج ته چین را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده و صاف کنید. نصف بادمجانها را روی برنج بگذارید و روی ان مواد گوشتی بریزید. سپس نصف دیگر بادمجان ها را روی گوشت بگذارید. باقی مانده برنج را روی مواد بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید و صاف کنید.

قابلمه را 1 – 2 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته چین طلایی آماده شود. پس از پخت کمی صبر کنید تا قابلمه خنک شود سپس ته چین را داخل ظرف برگردانید و سرو کنید.

میتوانید به جای گوشت از قارچ استفاده کنید. از ماست خامه ای یا چکیده برای ته چین استفاده کنید.

آموزش کارونی بادمجان :

مواد لازم :

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
بادمجان خرد شده 450 گرم
سیر دو حبه
گوجه چهار عدد متوسط
زیتون سبز خرد شده 1/3 پیمانه
نمک 3/4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری (دلخواه)
ماکارونی رشته‌ای 350 گرم
جعفری تازه 1/4 پیمانه

طرز تهیه:

یک قابلمه آب را بگذارید روی گاز تا بجوشد. روغن زیتون را داخل تابه‌ای بریزید و آن را هم روی شعله قرار دهید تا داغ شود.

بادمجان را خوب بشویید. کلاهش را جدا کنید. سپس آن را به شکل نگینی خرد کنید. بادمجان خرد شده را داخل روغن داغ بریزید و حدود ۵ دقیقه تفت بدهید تا نرم شود. سپس سیر خرد شده را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت بدهید تا بادمجان معطر شود.

گوجه را هم به صورت نگینی خرد کنید. هسته زیتون‌ها را خارج و آن‌ها را خرد کنید. حال زیتون، گوجه، نمک، فلفل و فلفل قرمز را روی بادمجان بریزید. ۲–۳ قاشق آب هم به مخلوط اضافه کنید. ۶–۷ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا گوجه‌ها نرم شوند.

وقتی آب جوش آمد، ماکارونی رشته‌ای را طبق دستور موجود روی دسته بندی بپزید و آبکش کنید. ماکارونی پخته شده را در ظرف‌های سرو تقسیم کنید و روی هر کدام مقداری از سس بادمجان تهیه شده را با قاشق بریزید.

آموزش گراتن بادمجان :

مواد لازم :

بادمجان بزرگ دو عدد
سس مارینارا دو فنجان
خامه 1/2 فنجان
پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
پنیر موزارلا رنده شده 3/4 فنجان
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
جعفری یا پیازچه خرد شده مقداری برای تزیین

طرز تهیه :

فر را روی 190 درجه سانتی گراد قرار دهید. بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و با نمک، فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و بادمجان ها را داخل آن سرخ کنید. در این مرحله نیازی نیست که بادمجان ها کاملا بپزند، در حدی که کمی برشته شوند کافیست. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

خامه، پنیر پارمزان و کمی پیازچه یا جعفری خرد شده را در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. کف یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص گراتن یک لایه بادمجان بچینید. کمی از سس مارینارا را روی بادمجان ها بریزید، روی آن نیز سس خامه ای بریزید و روی آن کمی پنیر موزارلا بپاشید. دوباره همین مراحل را تکرار کنید. یک لایه بادمجان، سس مارینارا، سس خامه ای و در انتها نیز باقیمانده پنیر موزارلا را می ریزیم.

گراتن را حدود بیست دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر آب شود و روی گراتن برشته و طلایی شود. گراتن بادمجان را از فر خارج کنید و 15 دقیقه اجازه دهید خنک شود. سپس روی آن را با پیازچه یا جعفری خرد شده تزیین کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *