طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر با گوشت یا ژامبون

آموزش آشپزی, گوجه فرنگی شکم پر, گوشت, ژامبون

طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر با گوشت یا ژامبون

8 عدد گوجه‌فرنگی سفت متوسط را بشویید. یک سانتی‌متر از سر آنها را برش بزنید و به صورت یک در جدا کنید. حالا  داخل آنها را با یک قاشق مرباخوری بیرون بیاورید.

جدیده: 200 گرم گوشت چرخ‌کرده را با یک عدد پیاز در روغن تفت دهید تا رنگ آن قهوه‌ای شود. بعد به آن نمک، فلفل و ادویه بزنید. حالا گوشت داخل شکم گوجه‌ها را به همراه 3 قاشق جعفری خرد شده به مواد اضافه کنید.

بعد از چند دقیقه مواد را از روی حرارت‌ بردارید تا خنک شود. یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده بریزید و بعد داخل گوجه‌ها را با این مواد پر کنید. گوجه‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید و در فر با دمای 175 درجه سانتی‌گراد حرارت دهید تا پنیر آب شود. اگر عجله دارید ژامبون خرد شده را جایگزین گوشت چرخ کرده کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *