طرز تهیه پاستای لینگونی با سبزیجات تازه

طرز تهیه پاستا, آموزش آشپزی گیاهی

طرز تهیه پاستای لینگونی با سبزیجات تازه

مواد لازم

500 گرم پاستای لینگولینی

شش عدد لیموی شیرازی

شش قاشق غذاخوری روغن زیتون تصفیه نشده

125 گرم پنیر پارمزان رنده شده

نمک دریایی

فلفل سیاه تازه آسیاب شده

یک مشت بزرگ ریحان بدون ساقه و خرد شده

یک مشت برگ منداب

روش تهیه

لینگولینی را در مقدار زیادی از آب در حال جوشیدن بریزید و مدت 12 دقیقه بپزید، سپس آن را آبکش کنید. در همین حین آب لیموها را بگیرید و آن را با روغن زیتون مخلوط کنید و سپس پنیر پارمزان را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا کمی غلیظ و یک دست شود. اگر احساس کردید لازم است، می‌توانید مقدار لیمو را افزایش بدهید.

سس لیمو را به قابلمه‌ای که لینگولینی در آن قرار دارد اضافه کرده و قابلمه را آنقدر تکان دهید تا پاستا کاملا به سس آغشته شود. پنیر پارمزان این سس هنگام اضافه شدن به پاستا آب شده و کاملا با آن مخلوط می‌شود. پاستا را در بشقاب بریزید و در نهایت مقداری برگ منداب خرد شده روی آن اضافه کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *