طرز تهیه لازانیا گیاهی بدون گوشت و با سس مخصوص

رول لازانیای سبزیجات غذایی متفوت از خانواده محبوب لازانیا است که روش تهیه این لازانیای بسیار خوشمزه را برای شما آورده ایم.
عکس لازانیا
میزان سرو: چهار الی شش نفر

مواد لازم:

  • ورقه لازانیا: شش عدد
  • آب: به مقدار لازم
  • نمک: یک قاشق چای خوری

مواد لازم میانی:

  • پنیر ریکوتا: 250 گرم
  • پیازچه (خرد شده): شش الی هفت عدد
  • برگ جعفری و شبت (خرد شده): به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

مواد لازم سس:

  • فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد
  • بادنجان: یک عدد
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • سیر (ریز خرد شده): دو حبه
  • دارچین (پودر شده): به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن زیتون: یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه:

1. ورقه های لازانیا را حدود هشت الی ده دقیقه در آب جوش و نمک بپزید. سپس آن ها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید. برای تهیه مواد میانی، پنیر ریکوتا، پیازچه، برگ جعفری و شبت خرد شده و نمک و فلفل سیاه را با هم به خوبی مخلوط کنید.

2. برای تهیه سس، فلفل دلمه ای قرمز و بادنجان را روی حرارت گاز زیاد در فر کباب کنید. سپس پوست آن ها را جدا کرده و له کنید. پیاز، سیر ریز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و دارچین را اضافه کنید. روغن زیتون را در ظرف مناسبی گرم کنید و این مخلوط را حدود سه الی چهار دقیقه در آن تفت دهید. حدود دو الی سه قاشق سوپ خوری از مخلوط مواد میانی را روی هر کدام از ورقه های لازانیا پخش کرده و رول کنید. سس را روی رول های لازانیا بریزید و آن ها را با برگ جعفری تزئین و سرو کنید. نو جان شما

با تشکر از راضیه عمادی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *