طرز تهیه لازانیای ویژه با گوشت و پنیر موزارلا

طرز تهیه لازانیا, گوشت, پنیر موزارلا

طرز تهیه لازانیای ویژه با گوشت و پنیر موزارلا

مواد لازم

گوشت چرخکرده نیم کیلو
پیاز دو عدد متوسط
رب گوجه ۴-۵ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه
سس بشامل
لازانیای نیمه آماده یک بسته
پنیر موزارلا نیم کیلو و کمی پنیر پارمزان
سس بشامل دو پیمانه
ادویه لازانیا که داخل بسته اش هست و نمک و فلفل

روش تهیه

پیاز رو خرد میکنیم و با کمی روغن و زردچوبه تفت میدیم. اونقدری که سبک و طلایی شه.

گوشت رو به پیاز ها اضافه میکنیم و مجددا با حرارت خیلی ملایم تفت میدیم.

رب رو در ظرفی جدا گانه در کمی روغن تفت میدیم و به گوشت اضافه میکنیم. من فلفل دلمه رو معمولا با پیاز تفت میدم ولی اینجا فراموش کردم و به همراه رب تفتش دادم و با ادویه ها به مواد اضافه کردم.

لازانیای من نیمه آماده بود و فقط کافی بود کمی در آب سرد بمونه تا نرم و قابل استفاده بشه. اگه از نوع پختنی لازانیا استفاده میکنید باید از قبل مثل ماکارونی بپزید و آبکشش کنید. البته اینم بگم که این مدل های نیمه آماده خیلی بهتر هستن به این دلیل که دیگه مشکل پاره شدن و لزج شدن رو ندارن و راحت تر قابل استفاده هستن. ظرفی رو که اندازه مناسبی داره و طاقت دمای فر رو هم داشته باشه انتخاب کنید. کف و دیواره هاش رو کاملا چرب میکنیم. ابتدا یک لایه لازانیا رو میچینیم و روش کمی پنیر میریزیم و بعد مواد گوشتی رو اضافه میکنیم. روی مواد گوشت سس بشامل رو پخش میکنیم و باز کمی پنیر روی سس میریزیم و لایه ی بعدی لازانیا رو میچینیم.

  • کف ظرف رو جرب میکنیم و یک لایه برگ لازانیا رو میچینیم و کمی پنیر موزارلا میریزیم و روش مواد رو میریزیم.
  • پنیر ها رو میریزیم روی مواد
  • سس بشامل رو هم روش میریزیم و باز کمی پنیر
  • لایه ی بعدی رو قرار میدیم

مراحل رو اونقدر ادامه میدیم که ظرف پر شه. مجددا لایه ها رو تکرار میکنیم که ظرف پر شه.

روی لایه ی آخر لازانیا مواد گوشتی رو کامل پخش میکنیم (چون ظرف من بزرگ بود مواد گوشتم کم اومد و روی لایه آخر کمتر ریختم و به همین دلیل بعد از پخت گوشه های لازانیای لایه بالا کمی خشک شد) و روش رو با پنیر ها میپوشونیم. مواد گوشتی رو به مقدار کافی روی لازانیا ها رو بپوشونید که بعد از پخت گوشه ها خشک نشه.

  • روی لایه ی آخر هم مواد رو میریزیم و روش هم پنیر ها رو میپاشیم.

بعد هم میذاریم توی فر با دمای ۲۰۰ درجه برای حدود ۴۰ دقیقه بپزه. البته فرها باهم متفاوتن و ممکنه در فر شما دمای کمتر و بیشتر طول بکشه.

نکته ی وا نرفتن لایه های لازانیا استفاده از پنیر در زیر و روی تمام لایه هاست. این کار باعث میشه لایه به هم بچسبن.

مرسی از سایت 2 نفره

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *