طرز تهیه غذای چینی خوشمزه با سبزیجات

آموزش آشپزی گیاهی, آموزش آشپزی

غذای چینی خوشمزه

مواد اولیه :

فلفل دلمه‌ ای خلال‌ شده دو عدد
سیر خلال‌ شده دو حبه
کنجد 1/4پیمانه
سویا سس هشت قاشق سوپخوری
کره یا روغن زیتون چهار قاشق سوپخوری
کدوی سبز خلال‌شده دو عدد
پیاز یا پیازچه خلال‌ شده دو تا سه عدد یا 100 گرم
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
قارچ خردشده 250 گرم
کرفس خلال‌شده دو ساقه
هویج خلال‌شده سه عدد
سس تند یک تا دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

کف تابه وک را کمی روغن بریزید در حدی که چرب شود تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود سپس سبزیجات را داخل آن تفت دهید تا رنگ آنها برگردد. در آخر یک تا دو قاشق سوپخوری سویا سس داخل آن بریزید این عمل را در مورد تمام سبزیجات انجام دهید و در آخر تمام سبزیجات را روی هم بریزید و کنجد را اضافه کرده و با هم تفت دهید. در پایان نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

نکته :

شما می‌توانید این غذا را با برنج یا نودل سرو کرده یا از گوشت مرغ خلال شده در کنار این غذا استفاده کنید.
وک تابه‌ای چدنی با مقطعی کروی شکل است و اکثر غذاهای چینی در این تابه طبخ می‌شود.
شما باید تمام سبزیجات را به یک اندازه خلال کنید.
از حرارت بالا استفاده کنید و حتما تابه شما چدنی یا وک که ظرف مخصوص تهیه این غذا است باشد.

آشنایی با سس سویا :

سس سویا نسبت به سس های دیگر بهتر است و مصرف اش به همه افراد و گروه های سنی توصیه می شود زیرا عامل چربی در این سس دیده نمی شود. دیده شده که سس سویا را روی سالاد، جوانه گندم، غذاهای چینی، گوشت، انواع پلوها و حتی پیتزا می ریزند اما مصرف آن با گوشت (به خصوص ماهی و میگو) یا خوراک هایی که نیاز به افزودن نمک دارند، بهتر از مصرف آن همراه با سالاد است؛ به خصوص اگر از نمک زدن به غذا نیز اجتناب شود. وقتی سس سویا با غذا مصرف می شود، چون دیگر نیازی به افزودن نمک به آن ماده غذایی نیست، این یک نکته مثبت به حساب می آید. به عبارت ساده تر، جایگزین کردن نمک سویا به جای نمک آشپزخانه یک عادت غذایی مناسب تلقی می شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *