طرز تهیه انواع پاستا با مرغ و گوشت + (سس ویژه)

پاستا با مرغ, پاستا با گوشت چرخ کرده, سس پاستا

طرز تهیه انواع پاستا با مرغ و گوشت + (سس ویژه)

پاستا با مرغ

مواد لازم برای چهار نفر:

  •   مرغ خلالی: 450 گرم
  •   پیازچه ورقه ورقه: 4 عدد
  •   کره گیاهی: 50 گرم
  •   پنیر فتا: 200 گرم
  •   پاستای پنه: 300 گرم
  •   نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

1 – پاستا را در 4 لیتر آبجوش که به آن چهار قاشق نمک و چهار قاشق غذاخوری روغن اضافه شده است، 15 دقیقه بجوشانید سپس پاستا را آبکش کرده، کمی آب سرد روی آن بریزید تا نشاسته آن را شسته شده و از چسبیدن آنها جلوگیری کند.

2 – روغن را در یک تابه گود روی شعله متوسط داغ کرده و مرغ را حدود 5 دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی شود. سپس پیازچه را به مرغ اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید. پنیر را به شکل مکعب‌های 3 در 3 سانتیمتر خرد کرده و به مرغ اضافه کرده و روی شعله کم یک تا دو دقیقه تفت دهید ولی آن را زیاد هم نزنید تا پنیر له نشود. نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

3 – پاستا را به تابه اضافه کرده و به آرامی با مواد داخل آن مخلوط کنید. پس از 2، 3 دقیقه و یا تا زمانی که پاستا گرم شد، غذا را در ظرف کشیده با چند تکه پنیر و کمی پیاز ساطوری آن را تزیین کرده و سرو کنید.

پاستا با گوشت

مواد لازم

پاستا مدل‌ دار یک بسته
رب گوجه‌ فرنگی یک قاشق غذاخوری
گوجه‌ فرنگی خردشده سه عدد
پیاز رنده‌‌ شده دو عدد
گوشت چرخ‌ کرده 300 گرم
نمک و فلفل و روغن مایع به میزان لازم

روش تهیه

نیمی از پیاز را با گوشت، نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز می‌‌دهیم و به صورت توپ‌کوچکی آنها را درست می‌‌کنیم. مقداری روغن در تابه ریخته و گوشت‌ها را درآن سرخ می‌‌کنیم تا رنگ آن طلایی شود بعد آن را از تابه خارج می‌‌کنیم.

باقی‌مانده پیاز را در تابه ریخته، تا به صورت بلوری در بیاید بعد گوجه، نمک، فلفل و رب را به آن اضافه می‌‌کنیم تا آب آن تمام شود. سپس توپ‌های گوشتی را درون آن می‌‌ریزیم. پاستا را در آب جوش ریخته، وقتی پخت آن را آبکش کرده و در ظرف می‌‌کشیم و در پایان سس را روی آن قرار می‌‌دهیم.

سس پاستا

مواد لازم

رب گوجه فرنگییک قاشق غذاخوری100 گرم / 76 کالری
شویدبه مقدار لازم100 گرم / 25 کالری
گشنیزبه مقدار لازم100 گرم / 20 کالری
جعفری خرد شدهبه مقدار لازم100 گرم / 25 کالری
آبلیو ترش تازه یا آبغورهیک قاشق غذاخوری100 گرم / 9 کالری
نمک ، فلفل ، زردچوبهبه مقدار لازم100 گرم / 0 کالری
آویشنبه مقدار لازم100 گرم / 95 کالری
آب جوشنیم پیمانه100 گرم / 0 کالری

روش تهیه

کمی روغن زیتون داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.

رب گوچه فرنگی ، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و هم بزنید.

پس از یک دقیقه آبلیمو یا آبغوره و آب و سبزیجات معطر را به آن بیفزایید.

وقتی غلیظ شد از روی شعله بردارید.

طرز تهیه انواع پاستا با مرغ و گوشت + (سس ویژه)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *