طالبی گرم است یا سرد؟ + خواص میوه طالبی

طالبی میوه ای است که طبع گرم و تر دارد.

طالبی یکی از منابع غنی از بتاکاروتن و ویتامین A است. بتاکاروتن که در گیاهان وجود دارد، رنگدانه‌ای به رنگ نارنجی است که پس از مصرف می‌تواند در دستگاه گوارش به ویتامین A تبدیل شود. ویتامین A نقش‌های بسیار متعددی در بدن دارد که از جمله آنها می‌توان به ارتقاء سیستم ایمنی بدن، تولیدمثل و بینایی اشاره نمود. یکی از فواید مصرف بتاکاروتن پیشگیری از بروز سرطان است. بررسی‌ها نشان می‌دهند که مصرف زیاد میوه‌های حاوی بتاکاروتن شیوع تومورهای سرطانی را کاهش می‌دهد. علاوه بر سرطان ریه بتاکاروتن از بروز سرطان‌های حفره دهان، حلق، گلو، معده، پروستات و سرطان کولون نیز پیشگیری می‌نماید.

طالبی گرم است یا سرد؟ + خواص میوه طالبی

ویتامین c

ویتامین C بیشتر در سبزی‌های برگ سبز مثل کلم بروکلی و میوه‌های تازه مثل کیوی، انواع توت، گوجه فرنگی، هندوانه، طالبی، توت‌فرنگی و در مرکبات پرتقال، گریپ‌فروت، انواع لیمو و نارنگی موجود است. بنابراین به خانم‌های باردار توصیه می‌شود در طول بارداری حتما در روز از میوه‌هایی که حاوی ویتامین C هستند، بخورند. استفاده از آن‌ها باید به صورت متناوب طی روز باشد تا کمبود این ویتامین‌ها در آینده برای جنین مشکل ایجاد نکند.

طرز تهیه سالاد طالبی

بادرنجبویه از تیره گیاهانی می باشد که عطر لیمو دارند . گیاهانی با برگ های سوزنی کرک دار که به نام نوعی لیمو معروف هستند . از گیاه شاهپسند هم می توان به جای آن استفاده نمود . این گیاه که دارای برگ های بلند باریک است نیز طعمی شبیه طعم لیمو دارد .

مواد لازم

  • طالبی کوچک : 1/2
  • کیوی : 2 عدد
  • انگور سفید بی دانه : 125 گرم
  •  پاپایا , دو نیم شده : 1 عدد
  • آب پرتقال : 3 قاشق غذاخوری
  •  نعناع خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  •  برگ ریز نعناع ترش جهت تزیین : مقداری
  •  انگور ترش فرنگی جهت تزیین : مقداری

روش تهیه

1. تخم های طالبی را بیرون آورده و دور بریزید , آن را به 4 قسمت تقسیم نمایید . هر برش را پوست نموده و به شکل مکعبی خرد نمایید و داخل یک کاسه بریزید.

2. کیوی را پوست نمایید و آن را به حلقه های نازک برش بزنید . سپس آن را همراه حبه های انگور سفید به مواد کاسه اضافه نمایید.

3. هسته های پاپایا را درآورید و آن را پوست نموده , گوشت میوه را به شکل اریب و کلفت خرد نمایید و به میوه های داخل کاسه بیافزایید.

4. آب پرتقال را با نعناع خرد شده مخلوط نمایید و روی میوه ها بریزید . بگذارید سالاد حدود یک ساعت کنار بماند . در این فاصله , چندبار آن را هم بزنید.

5. تکه های میوه را با قاشق بین ظروف شیشه ای نیمه گود تقسیم نمایید و آب میوه سالاد را مانند سس , روی آن ها بریزید . سپس با استفاده از برگ نعناع یا انگور فرنگی هر ظرف را تزیین نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *