سوپ با سینه مرغ و کرفس و ماکارونی + عکس سوپ مرغ

سوپ مرغ, سوپ

سوپ با سینه مرغ و کرفس و ماکارونی + عکس سوپ مرغ

طرز تهیه :

2 ساقه کرفس را حلقه‌حلقه خرد کنید. 2 عدد هویج را هم ورقه‌ای ببرید. در قابلمه‌ای 1 قاشق سوپخوری کره بریزید و روی حرارت قرار دهید.

کرفس و هویج را در کره آب شده تفت دهید. 1 تکه سینه‌مرغ را هم نگینی درشت خرد کنید و به قابلمه بیفزایید. 4 پیمانه آب مرغ را هم بیفزایید و در ظرف را ببندید. بعد از پخت کامل مواد، یک بسته نودل به سوپ اضافه کنید و حدود 8 دقیقه صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. برای سرو کمی نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه به همراه 2 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده به سوپ بیفزایید.

آشنایی با پایه سوپ :

پایۀ سوپ آب صاف‌نشدۀ حاصل از جوشاندن گوشت مرغ یا گوشت گاو است.

پایه سوپ را معمولا از طریق آب‌پز کردن مخلوطی از هویج و کرفس و پیاز و سبزی‌های معطر به همراه گوشت گاو، گوشت گوساله، و یا استخوان مرغ تهیه می‌کنند. گاه نیز به جای این گوشت‌ها، میگو و سبزیجات استفاده می‌شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *