سالاد انار و اسفناج با لبو + عکس سالاد انار

سالاد, سالاد انار, سالاد لبو

سالاد انار و اسفناج با لبو + عکس سالاد انار

میزان سرو: 2 نفر

مواد لازم:

چغندر (پوست کنده و خردشده): 3 پیمانه
پیاز قرمز (نگینی خردشده): یک پیمانه
سرکه سیب: یک چهارم پیمانه
آب مرغ: یک چهارم پیمانه
پوست رنده شده پرتقال: 3 ق س
شیره افرا: یک ق س
دانه انار: یک پیمانه
نمک: به مقدار لازم
برگ اسفناج (تازه): 2 پیمانه
پنیر فتا (خردشده): یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

1. دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید و چغندر را حدود 30 الی 40 دقیقه در فر کباب کنید.

2. پیاز، سرکه، آّب مرغ، پوست رنده شده پرتقال و شیره افرا را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید و گه گاه مواد را هم بزنید. پس از 5 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید تا مواد در مجاورت دمای محیط خنک شوند.

3. چغندر کباب شده و دانه انار را به مواد اضافه کنید. مخلوط را روی برگ اسفناج تازه بریزید و روی آن پنیر فتای خردشده و کمی نمک بپاشید و سرو کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *