روش تهیه نان گرد خوشمزه (غذای کامل)

نان مهمانی, نان ویژه

56465465-www.sadek.ir

مواد لازم برای 6 نفر

  •   1 پیمانه آرد سفید
  •  1 عدد تخم‌مرغ
  •  1 ق س پودر خمیر ترش
  •  2 /1 پیمانه شیر
  •  1 ق چ  نمک
  •  1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده
  • 1 ق چ  شکر
  •  100 گرم پنیر سفید
  •   2 /1 پیمانه جعفری خرد شده
  •  3 /1 پیمانه آب
  •  به میزان لازم روغن مایع

روش تهیه

1. آرد را داخل کاسه‌ای الک کنید و نمک را به آن اضافه کنید. وسط آرد را گود کرده و شکر را به همراه پودر خمیر ترش در آن بریزید و مخلوط کنید. دوباره وسط خمیر را گود کنید و تخم‌مرغ را در این گودی بشکنید.

2. به مواد داخل کاسه شیر و جعفری خرد شده را هم اضافه کنید.مواد را با هم مخلوط کنید. حالا در این کاسه پنیر سفید را رنده کنید و کمی هم بزنید تا یکدست شوند.فلفل دلمه‌ای خرد شده و آب را هم به این مواد اضافه کنید. سپس خمیر را با نوک انگشتان ورز دهید تا منسجم شود و به دست نچسبد.

3.  از خمیر گلوله‌هایی به اندازه گردو بردارید و گرد کنید. در یک سینی کمی آرد ریخته و چانه‌ها را با فاصله قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و مدتی صبر کنید تا به اصطلاح به عمل بیایند. وقتی خمیرها پف کردند، به وسیله یک کاتر یا یک قالب گرد کوچک، وسط گلوله‌ها را قالب زده و آماده کرده و  در سینی آرد پاشی شده بگذارید.  در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و بگذارید تا روغن داغ شود. خمیرهای آماده شده  را داخل روغن داغ سرخ کنید.

4. وقتی هر حلقه نان طلایی شد، آن را بیرون آورده و روی دستمال حوله‌ای آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن گرفته شود. همه حلقه‌های خمیری را به این صورت آماده کنید و به شکل دلخواه سرو کنید.

منبع: آشپزی مثبت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *