روش تهیه سوشی ویژه مخصوص بانوان ایرانی

سوشی, sushi

مواد لازم

  • 1 پیمانه برنج کته
  • 2 ق س سرکه برنج
  • 1/4 ق س واسبی (پودر خردل سبز که طعم تندی دارد)
  • یانوری(جلبکی که در مرداب می‌روید)
  • 40 گرم گوشت (می‌توان ماهی جایگزین کرد)
  • 40 گرم میگو
  • 40 گرم‌آووکادو(خرد‌شده)
  • 40 گرم سبزیجات (هویج، ترب،کدو  و جوانه )

روش تهیه

برنج کته شده داغ را روی سینی ریخته و سرکه برنج را به آن اضافه کنید. بعد هم بزنید تا کاملا با برنج مخلوط شود. نیم ساعت صبر کنید تا برنج و سرکه سرد شود. جلبک را روی تخته کار پهن کرده و برنج را روی آن پخش کنید. ماهی،‌میگو، آووکادو و سبزیجات  را به سلیقه خودتان به برنج داخل برگ اضافه کنید.

سپس برگ پرشده را  با دست به صورت لوله بپیچید و بعد با چاقو دو سانتی‌متر به دو سانتی‌متر برش دهید و درون بشقاب بچینید و واسبی را هم کنار ظرف بگذارید. می‌توانید سس سویا را هم با این غذا سرو کنید. ماهی ، گوشت و میگو در این غذا باید خام سرو شود ولی شما می‌توانید بنا به ذائقه خودتان آنها را نیم‌پخت سرو کنید.

یه‌جور دیگه

اگر جلبک پیدا نکردید از برگ مو استفاده کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *