روش تهیه دسر با آب انگور و تخم مرغ

دسر با آب انگور و تخم مرغ

دسر زرده تخم مرغ ساده نوعی کرم ساده و سرشار از تخم مرغ است که با افزودن شربت میوه طعم دلپذیری پیدا می نماید.

مواد لازم:

زرده تخم مرغ : 5 عدد
شکر دانه ریز : 100 گرم
آب انگور سفید : 150 میلی لیتر
بیسکویت بادامی جهت سرو : مقداری

دسر زرده تخم مرغ
طرز تهیه:

1. زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید.

2. شکر دانه ریز را به زرده ها اضافه نمایید. مواد را خوب بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شوند و حجم آن ها دو برابر گردد.

3. کاسه حاوی زرده و شکر را روی قابلمه ای از آب در حال جوش قرار دهید.

4. آب انگور را به مخلوط اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط کفدار و گرم شود. این مرحله از تهیه دسر ممکن است حدود 10 دقیقه طول بکشد.

5. کرم آماده شده که باید به صورت یک مایه کفدار و با رنگ روشن باشد را داخل 4 لیوان بریزید.

6. در صورت تمایل , این کرم را داغ و با میوه تازه یا بیسکویت بادامی سرو نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *