روش تهیه خوراک فلفل دلمه ای | غذا با فلفل دلمه

فلفل دلمه ای, غذا با فلفل دلمه

روش تهیه خوراک فلفل دلمه ای | غذا با فلفل دلمه

مواد مورد نیاز:

فلفل دلمه ای سبز: 5 عدد
ژامبون: 3 روق
پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
گوجه فرنگی (خردشده): 450 گرم
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
شکر: 1 پنسه
روغن مایع: به میزان لازم

روش پخت:

1- سر فلفل دلمه ای را برش زده و تخم های داخل آن را خارج کنید. سپس آن را شسته و به صورت نوارهای باریک برش دهید.

2- روغن مایع را داخل تابه ای گرم کرده و پیاز را درون آن تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس فلفل دلمه ای را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا نرم شود.

3- گوجه فرنگی (از قبل پوست آن گرفته و ریز خردشده) را به همراه فلفل سیاه، نمک و شکر به مخلوط پیاز افزوده و به مدت 25 دقیقه روی حرارات قرار دهید تا بپزد.

4- ورقه های ژامبون (یا فیله مرغ) را نواری خرد کرده، سپس داخل تابه ای با مقداری روغن تفت داده و به مخلوط پیاز اضافه کنید و بگذارید کمی دیگر بپزد.

5- خوراک آماده شده را درون ظرفی ریخته و سرو کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *