خوراک گوشت چرخ کرده با لوبیا قرمز و لوبیا چیتی

خوراک, گوشت

ح

مواد لازم :

1 عدد پیاز خردشده
2 حبه سیر له‌شده
500 گرم گوشت چرخ‌کرده
2 عدد فلفل سبز خردشده
3 عدد گوجه‌فرنگی
2 ق س رب گوجه‌فرنگی
1 پیمانه لوبیا قرمز(از قبل خیسانده شود)
1 پیمانه لوبیاچیتی (از قبل خیسانده شود)
2 پیمانه آب مرغ
1 ق چ پودر زیره
1 ق چ پودر آویشن
2 ق س آب‌لیمو
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن
1 عدد آووکادو
2/1 پیمانه پنیر گودای رنده شده
2 ق س برگ جعفری

طرز تهیه :

1 ابتدا  لوبیاها را آب پز کنید و کناری بگذارید. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. بعدازاینکه روغن داغ شد، پیاز و سیر را  در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. حالا فلفل سبزهای خردشده را اضافه کنید و بعد از 4-3 دقیقه رب گوجه‌فرنگی را بیفزایید و تفت دهید. گوشت چرخ‌کرده را همراه با پودر زیره و پودر آویشن بریزید و مواد را خوب تفت دهید. آب مرغ را هم اضافه کنید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.

2 بعدازاینکه گوشت پخت، گوجه‌فرنگی‌های خردشده را همراه با آب‌لیمو، نمک، فلفل و لوبیاهای پخته به خوراک اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا خوراک جا بیفتد.

3 بعد از آماده شدن خوراک، آن را داخل ظرف موردنظرتان بریزید. آووکادو را خرد کنید، سپس آن را همراه با پنیر رنده شده و برگ‌های جعفری روی خوراک بریزید و سرو کنید.

میزان مصرف گوشت قرمز:

پزشکان مصرف حداکثر 80 تا 90 گرم گوشت در روز را مناسب می ‌دانند. ولی مقادیر بیشتر از آن را توصیه نمی ‌کنند.

زیرا:

1- گوشت  ترکیب “هم– آهن”  دارد. ترکیب هم – آهن که در گوشت قرمز دو برابر مرغ و ماهی است. به سلول‌های پوششی روده ی بزرگ آسیب می‌ رساند و می توند خطرناک باشد.

2- مصرف گوشت قرمز فراوان باعث ابتلا یا تشدید بیماری نقرس می ‌شود. مصرف زیاد گوشت قرمز باعث افزایش خطر ابتلا به روماتیسم مفصلی می ‌شود.

3- گوشت قرمز حاوی اسیدهای چرب اشباع فراوانی استکه وجود آنها یک عامل شناخته شده ی بیماری‌های قلبی به شمار می رود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *