خواص و فواید گلابی + مضرات گلابی

گلابی, میوه جات

گلابی

–  گلابی بعد از سیب مهم ترین میوه دانه دار دنیا و ایران به شمار می آید. گلابی را در زبان عربی سَفرجَل یا عَرمُوط و در زبان انگلیسی PEAR می گویند.

– گلابی میوه ای است برای تقویت افراد ضعیف و همچنین بسیار مفید یرای انهایی که در دوران نقاهت هستندتانن و املاح پتاسیم که در گلابی وجود دارد اسیداوریک را حل می کنند. افراد مبتلا به رماتیسم و نقرس و ارتروز می توانند از گلابی بهره زیادی ببرند.

– گلابی حاوی ویتامین های E و C ، کلسیم ، آهن، منیزیم و روی است.چون گلابی میوه ای آبدار و حاوی ویتامین C است ، در زیبایی پوست شما بسیار مؤثر است.

–  تانن و پتاسیم آن، اسید اوریک را به هر اندازه که باشد حل می کند. به همین جهت افراد مبتلا به نقرس، آرتروز و رماتیسم می توانند از آن بهره زیادی ببرند.

–  یکی از خواص گلابی ملین بودن آن است . دانه های ریزی که در موقع خوردن گلابی زیر دندان احساس می کنید، برای دفع مواد زائد بدن بسیار مؤثر است.

– کسانی که مبتلا به فشار خون هستند ، اگر به طور مرتب گلابی بخورند خون آنها تصفیه خواهد شد .

– گلابی برای غدد داخلی بدن بسیار مفید است .

– گلابی چون میوه ای ابدار است,در زیبایی پوست بسیار مفید است. یکی از خواص گلابی ملین بودن ان است و دانه های ریزی که هنگام خوردن ان احساس می کنید,برای دفع مواد زائد مفید می باشند.

– گلابی یکی از میوه های ضدعفونی کننده یا ضد مسمومیت است و این خاصیت به دلیل ادرارآور و ملین بودنش است.

پوست گلابی

پوست گلابی که در معرض نور خورشید قرار دارد ، از نظر ویتامین ها غنی تر است. به علاوه قسمت عمده فیبر گلابی در پوست آن است ، لذا نباید هنگام خوردن ، پوست آن را جدا کنید.

اسموتی سیب و گلابی برای درمان کم خونی

سیب میوه ای خوشمزه و بسیار مغذی است. حتما شما هم شنیده اید که مصرف روزانه یک عدد سیب مانع از ابتلا به بیماری ها می شود. گلابی نیز میوه ای با خواص بسیار و طعم بی نظیر است. یک راهکار ساده برای بهره مندی از فواید این دو میوه، تهیه اسموتی سیب و گلابی برای صبحانه است. کافی است یک عدد سیب و گلابی را پوست بگیرید، داخل مخلوط کن بریزید و یک لیوان آب به آن بیافزایید. این اسموتی بسیار خوشمزه است و می تواند مقدار هموگلوبین خون را افزایش دهد.

کالری گلابی

هر 100 گرم گلابی 58 کیلو کالری انرژی دارد.

مضرات گلابی

اسراف در خوردن گلابی برای سرد مزاجان و اشخاصی که معده ضعیف دارند موجب نفخ معده می شود و اینگونه اشخاص باید آنرا با مربای زنجبیل بخورند .

کالری میوه‌ها در مقایسه با سایر موادغذایی خیلی بالا نیست. پس چرا برای مصرف میوه هم محدودیت‌هایی وجود دارد؟ به دلیل قندهای ساده‌ای که دارند. مثلا اگر کسی بیش‌ازاندازه سیب، گلابی یا موز بخورد، گلوکز و فروکتوز موجود در آنها در طولانی‌مدت ترشح به موقع انسولین را مختل می‌کند و مقاومت بدن را به انسولین افزایش می‌دهد بنابراین ممکن است باعث ابتلا به چاقی یا بیماری دیابت شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *