خواص سیب قرمز و خواص سیب زرد

در این قسمت خواص و فواید بسیار زیاد میوه سیب را می خوانید. خواص و فواید سیب زر و سیب قرمز

سیب قرمز

1. سیب قرمز، منبع خوبی برای دریافت فیتوکمیکال‌ها (مواد شیمیایی گیاهی)، ویتامین C، ‌فیبر، ویتامین B ب و پتاسیم است.
2. مصرف سیب قرمز، 3 فایده مهم دارد؛ حفظ سلامت رگ‌های خونی، افزایش جذب آهن و محافظت از سلول‌های بدن در مقابل انواع آسیب‌ها
3. سیب قرمز با توجه به مقدار فیبر فراوان، 3 فایده مهم دیگر هم دارد؛ جلوگیری از یبوست، کمک به کاهش وزن و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های گوارشی
4. سیب قرمز نمی‌تواند جایگزینی برای مسواک باشد اما جویدن این میوه، ترشح بزاق را در دهان تحریک می‌کند و از طریق پایین آوردن سطح باکتری‌های موجود در دهان، احتمال پوسیدگی دندان‌ها را نیز کاهش می‌دهد.
5. سیب‌های قرمز حاوی آنتی‌اکسیدان مهمی به ‌نام کوئرستین هستند که می‌تواند سیستم ایمنی بدن را (خصوصا در مواقع استرس شدید) تقویت کند. علاوه بر این، احتمال ابتلا به آب‌مروارید را هم 10 تا 15 درصد کاهش می‌دهد.

سیب زرد

سیب زرد انرژی دهنده، ضدعفونی کننده قوی روده و مناسب دستگاه هاضمه می باشد.

جلوی تشکیل سنگ کلیه را می گیرد و رفع کننده یبوست و اسهال است.

در واقع اگر با پوست مصرف شود جلوی یبوست را می گیرد و بدون پوست از اسهال ممانعت می کند.

همچنین برای کسانی که اختلالات تنفسی دارند مفید بوده و آرامش دهنده اعصاب است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *