انواع غذا با قارچ و فلفل دلمه ای و گوشت مرغ

همه ما از فواید بسیار زیاد قارچ اطلاع داریم، ما در اینجا آموزش سه غذایی که در آن از قارچ استفاده شده است را آماده کرده ایم، ببینید و یاد بگیرید و بپزید و دور هم از خوردن این غذاهای مفید لذت ببرید.

آموزش کتلت قارچ :

مواد لازم :

مرغ چرخ شده نیم کیلو
قارچ نیم کیلو
پیاز یک عدد
تخم مرغ دو عدد
آرد سفید نصف لیوان
پودر سوخاری یا خرده نان نصف لیوان
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

طرز تهیه :

قارچ ها را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس قارچ ها را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند ( میتوانید قارچ ها را چرخ کنید )

داخل کاسه ای مرغ چرخ شده ، قارچ میکس شده ، تخم مرغ ها ، آرد سوخاری یا خرده نان ، پیاز رنده شده ، روغن زیتون ، نمک و فلفل بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایه کتلت یکدست شود.

آرد سفید را داخل کاسه ای بریزید ، با قاشق از مایه کتلت بردارید و داخل آرد بیندازید سپس بردارید و با دست تان به کتلت شکل دهید ( آرد برای جلوگیری از چسبندگی کتلت به دست میباشد و میتوانید به جای آرد دست تان را در سفیده تخم مرغ یا آب هم بزنید ).

داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس به نوبت کتلت ها را داخل ماهیتابه قرار دهید ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته و طلایی شود سپس کتلت ها را با نان و سالاد سرو کنید.

آموزش دلمه فلفل دلمه ای :

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 300 گرم

فلفل دلمه ای شش عدد

برنج یک لیوان

تره فرنگی یک عدد

خامه ترش یک لیوان

سیر دو حبه

شوید رو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

طرز تهیه :

برنج را با آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و پس از اینکه جوشید و کمی نرم شد با آب سرد ابکشی کنید سپس گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل را به برنج آبکشی شده اضافه و خوب مخلوط کنید.

فلفل را بشویید و قسمت بالای آن را جدا کنید ، داخل فلفل را تمیز کنید و با مخلوط گوشت و برنج داخل آن را پر کنید سپس بخشی که جدا کرده اید را به عنوان در مجدد روی فلفل دلمه ای قرار دهید ( همه فلفل ها را به همین صورت آماده کنید ).

تره فرنگی را تمیز کنید و بشویید ، بخش سفید رنگ تره فرنگی را به صورت رشته ای خرد کنید و با 2 حبه سیر و مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، تفت دهید تا نرم شود سپس شوید را به آن اضافه و مخلوط کنید.

پس از اضافه کردن شوید کمی تفت دهید سپس خامه ترش را به تره فرنگی تفت خورده اضافه کنید ، با حرارت ملایم 5 دقیقه بگذارید سس آرام بجوشد سپس از روی حرارت بردارید.

داخل قابلمه 1 لیوان آب بریزید ، دلمه ها را داخل قابلمه بگذارید و سس تره فرنگی خامه ای را روی دلمه ها بریزید و خوب پخش کنید تا روی دلمه ها کامل پوشانده شود سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و 45 دقیقه بگذارید دلمه ها بپزند.

آموزش خوراک کدو با قارچ :

مواد لازم:

کدو سبز دو عدد

قارچ دو لیوان

پیاز یک عدد

سرکه سه قاشق غذاخوری

روغن زیتون مقداری

طرز تهیه :

کدو ، قارچ و پیاز را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس سرکه ، کمی روغن زیتون ، نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید. سبزیجات را داخل ظرفی بریزید و داخل فر با دمای دویست درجه سانتی گراد به مدت پانزده دقیقه قرار دهید تا کباب شوند بعد همراه با ماست ، جعفری ، ریحان و تزیین کرده.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *