املت سبزیجات با اسفناج و تره و جعفری

املت سبزیجات, اسفناج, تره, جعفری

املت سبزیجات با اسفناج و تره و جعفری

مواد لازم:

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز خردکرده بدون دانه 1 عدد بزرگ
پودر زیره  1 قاشق چایخوری
تره‌فرنگی خردکرده 3 عدد (حدود 450 گرم)
نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم
برگ‌های کوچک اسفناج  150 گرم
مغزهای برشته کرده  3 قاشق سوپخوری
تخم‌مرغ  5 عدد
ریحان تازه و خردکرده  1 قاشق سوپخوری
جعفری تازه و خردکرده  1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

تابه‌ مناسبی روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید و فلفل قرمز را به مدت 6 – 8 دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید و گاه‌گاهی هم بزنید تا نرم شود. سپس زیره را بیفزائید و 1 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

آن‌گاه تره‌فرنگی را اضافه کنید. بعد درِ تابه را بگذارید و در حدود 5 دقیقه به آرامی بپزید تا تره‌فرنگی، نرم شود. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.

حالا اسفناج، ریحان و جعفری را درون آن بریزید، در تابه را بگذارید و 3-4 دقیقه بپزید. آن‌گاه مخلوط مغزها و تخم‌مرغ‌های زده را به مواد قبلی بیفزائید و صبر کنید تا تخم‌مرغ ببندد. سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و در ظرف مناسبی بچینید. مغزهای برشته شامل بادام، گردو و فندق می‌باشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *