آموزش درست کردن کیک شکلاتی با پودر کاکائو

سوران: روش تهیه کیک شکلاتی

مواد مورد نیاز برای 2 نفر

وانیل 2 قاشق چایخوری
آرد سفید 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چای خوری
شیر  1 لیوان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ  1 عدد
کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه

پن کیک نوعی کیک ساده و فوری هست که توی تابه درست میشه. توی کشورهای غربی بیشتر برای صبحانه یا عصرانه سرو میشه. این هم یک دستور پن کیک شکلاتی امیدوارم برای صبحانه درست کنید و لذت ببرید:

همه مواد خشک را در ظرفی الک کنید. شیر ، تخم مرغ، کره ذوب شده و وانیل را در ظرفی با هم مخلوط کنید. این مواد را کم کم به مواد خشک اضافه کرده با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید.

نباید مواد را زیاد هم بزنید. تابه نچسب را با چند قطره روغن چرب کرده روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی تابه خوب گرم شده یک قاشق از مواد را داخل تابه ریخته پس از اینکه یک طرف آن پخته شد پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.

پن کیک را میتوان در اندازه های مختلف درست کرد. میتوانید در اندازه یک قاشق یا یک ملاقه یا حتی در ابعاد یک تابه کوچک درست کنید. پن کیک ها را گرم روی هم چیده با عسل یا سس شکلات سرو کنید.

آماده سازی: 5 دقیقه

مدت انتظار: 15 دقیقه

مجموعاً: 20 دقیقه

خواص و فواید شکلات

بسیاری از افراد فکر می کنند شکلات خاصیتی ندارد و آنرا به عنوان یکی از تنقلات بی ارزش در نظر می گیرند. در صورتی که این عقیده اشتباه است. شکلات علاوه بر اینکه کام ما را شیرین می کند خواص بی نظیری برای سلامتی ما نیز دارد. این خواص عبارتند از:

• ترکیبات فلاونوئیدی موجود در شکلات به کاهش فشار خون کمک می کنند.www.sadek.ir
کاهش چربی خون: شکلاتهای تیره رنگ (شکلات تلخ) چربی بد خون یا همان LDL را کاهش می دهند.
کاهش ایجاد لخته در خون: مطالعات اخیر نشان داده است که شکلات های تیره رنگ انعطاف پذیری عروق را افزایش می دهند و از تشکیل لخته در خون جلوگیری می کنند.
بهبود خلق و خو: شکلاتهای تیره باعث افزایش ترشح دوپامین در مغز شده و افسردگی را کاهش می دهند.• کاهش التهاب در بدن
• کاهش ریسک بیماری های قلبی و عروقی
• کاهش ریسک ابتلا به برخی از سرطانها مانند سرطان پوست: فلاونوئیدهای موجود در شکلات از پوست در برابر آسیبهای اشعه مضر خورشید محافظت می کنند.
تامین بعضی از مواد معدنی: شکلاتهای تیره نیاز ما به برخی از مواد معدنی مانند روی، سلنیوم و پتاسیم را تامین می کنند.

• محافظت از مغز: تحقیقات نشان می دهند اپی‌کاتچین موجود در شکلات‌های تیره با تحریک مکانیسم‌های حفاظتی در مغز، از سلول‌های عصبی محافظت کرده و در هنگام سکته مغزی نیز میزان آسیب‌های وارد شده به مغز را کاهش می دهد. در حقیقت این ماده ارزشمند موجود در شکلات تیره قادر است در هنگام سکته با تقویت سیگنال های مغزی، تا حد زیادی سلول های عصبی را محافظت نماید.
• پیشگیری از دیابت: شکلات مقاومت سلولها نسبت به انسولین را کاهش می دهد و ریسک ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. بهتر است شکلتهای تلخ با مقدار کمی شکر را انتخاب کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *