آشپزی با برنج و برگ درخت موز

آشپزی, برنج, برگ, درخت, موز

آشپزی با برنج و برگ درخت موز

اصلی‌ترین ماده‌ی تشکیل‌دهنده‌ی این غذا برنج است که آن را در برگ درخت موز می‌پیچند.

این برنج را به جای آب، با شیر نارگیل می‌پزند که به آن بافتی مغذی و خامه‌مانند می‌دهد.

این غذا را با علف لیمو و گیاهان دیگر، به همراه ادویه‌جات مختلف طعم‌دار می‌کنند.

قبل از سرو این غذا، موسیر سرخ‌شده سرو می‌کنند و به همراه برنج غذاهای مختلفی مانند مرغ سرخ‌شده و تمپه‌ی سوخاری ( آمیزه‌ی خمیر سویا و قارچ که پروتئین فراوان دارد) خورده می‌شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *